S05E24 - The Countdown Reflection [EPIZODA]
Strana 2 z 4 • Share •
Strana 2 z 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: S05E24 - The Countdown Reflection [EPIZODA]
Tak mě napadlo... asi by bylo hodně drsné, kdyby s ním ta raketa vybouchla, co? 

NoMouse- Znamení:

Pohlaví:
Počet příspěvků: 2460
Bodů: 2498
Reputace: 18
Datum registrace: 29. 09. 09
Věk: 22
Místo: B ▏R ▍N ▋O ▉
To mě taky napadlo, ale na sitcom je to moc drsné. Navíc Howard je příliš super postava. A tvůrci nejsou GMMR
.

Kolikokoli- Znamení:

Pohlaví:
Počet příspěvků: 4665
Bodů: 4849
Reputace: 33
Datum registrace: 06. 10. 09
Místo: Brno/Újezd u Kunštátu

soyuzy s posádkou:
- to sú nehody, pri ktorých zomreli astronauti (soyuz 1, soyuz 11, challenger, columbia; pri štarte zomreli len astronauti challengeru, ostatní pri návrate)... soyuz (aj shuttle) mali problémy aj pri ďalších štartoch - a v prípade soyuzu sa osvedčil las (launch escape system) - http://youtu.be/UyFF4cpMVag
- od tej nehody mal soyuz viac štartov ako 10x... oveľa viac... ku iss letí každý rok len s posádkou 4x... v rôznych verziách má soyuz ročne 15+ štartov...
- je to v súčasnosti lietajúci nosič s najlepšou štatistikou úspešnosti štartov
- celkový počet štartov rôznych verzií soyuzov (u, u2, fg, st, 2-1a, 2-1b) sa pohybuje okolo 800... celkový počet štartov nosičov z rodiny, do ktorej patrí aj soyuz (r-7), a kde patril napr. aj gagarinov nosič... je niekde okolo 1500... úspešne je niekde okolo 95-97%
- lety s posádkou majú vyššiu úspešnosť ako je priemer + plus-mínus rovnaká úspešnosť platí pre shuttle ako pre soyuz

- to sú nehody, pri ktorých zomreli astronauti (soyuz 1, soyuz 11, challenger, columbia; pri štarte zomreli len astronauti challengeru, ostatní pri návrate)... soyuz (aj shuttle) mali problémy aj pri ďalších štartoch - a v prípade soyuzu sa osvedčil las (launch escape system) - http://youtu.be/UyFF4cpMVag
- od tej nehody mal soyuz viac štartov ako 10x... oveľa viac... ku iss letí každý rok len s posádkou 4x... v rôznych verziách má soyuz ročne 15+ štartov...
- je to v súčasnosti lietajúci nosič s najlepšou štatistikou úspešnosti štartov
- celkový počet štartov rôznych verzií soyuzov (u, u2, fg, st, 2-1a, 2-1b) sa pohybuje okolo 800... celkový počet štartov nosičov z rodiny, do ktorej patrí aj soyuz (r-7), a kde patril napr. aj gagarinov nosič... je niekde okolo 1500... úspešne je niekde okolo 95-97%
- lety s posádkou majú vyššiu úspešnosť ako je priemer + plus-mínus rovnaká úspešnosť platí pre shuttle ako pre soyuz

Agamemnon- Znamení:

Pohlaví:
Počet příspěvků: 5
Bodů: 7
Reputace: 0
Datum registrace: 11. 02. 11
Věk: 26
Místo: Kosice
Musím říci, že finále povedený. Howard opravdu letí!! A to mnoho lidí říkalo, že k tomu nakonec nedojde. 
Jen to přiznejte, snad každej byl trochu "na měkko" když to celé shlédnul.
A je tu zas opět ta prázdninová pauza.. musím říct, že po výborných epizodách druhé poloviny 5. série se opravdu těším na 6. Ono to zas rychle uteče...!
Jen to přiznejte, snad každej byl trochu "na měkko" když to celé shlédnul.
A je tu zas opět ta prázdninová pauza.. musím říct, že po výborných epizodách druhé poloviny 5. série se opravdu těším na 6. Ono to zas rychle uteče...!

Sheldon-Cooper- Pohlaví:

Počet příspěvků: 252
Bodů: 289
Reputace: 2
Datum registrace: 27. 09. 09
Místo: Praha/Los Angeles
moss napsal:Ty prostřihy byly poněkud zvláštní, humor v Sojuzu se podle mě nepovedl.
Kvůli těm prostřihům byla ta epizoda taková rozbitá mi přišlo. Ale humor v raketě byl dobrý, ten vtípek se psem byl
lemming- Počet příspěvků: 86
Bodů: 87
Datum registrace: 01. 10. 10
Pěkný díl, pěkné ukončení série. Dokonce i takového dobytka a nenapravitelného cynika jako já to chytlo za srdce...
Jinak fóry v raketě celkem dobré, ten ruský astronaut opravdu super. Nejenom díky hláškám, ale především ta ruština a jeho vystupování. Sheldon s klingonštinou nezklamal, klidně mohl mít víc frků. Amy na začátku otravná až hanba...
Jinak fóry v raketě celkem dobré, ten ruský astronaut opravdu super. Nejenom díky hláškám, ale především ta ruština a jeho vystupování. Sheldon s klingonštinou nezklamal, klidně mohl mít víc frků. Amy na začátku otravná až hanba...
Tom.Vrabec- Počet příspěvků: 5
Bodů: 5
Datum registrace: 13. 02. 12
Všimnul jste si někdo taky, že při odpočtu odletu vynechali číslo 6?
Vosem, sjem, pjať ... Nevím jestli to bylo špatným střihem nebo co.
Pinny- Počet příspěvků: 127
Bodů: 146
Já si všimla, že říkali "možno poleti" a v titulcích (i eng) bylo "myslíme, že to zvládnete"
.

Kolikokoli- Znamení:

Pohlaví:

Pinny: Asi jim odpočítával Doktor.

MartyCZ- Znamení:

Pohlaví:
Počet příspěvků: 1089
Bodů: 1141
Reputace: 15
Datum registrace: 28. 11. 10
Věk: 21
Epizoda nebyla špatná, ale podle tweetů bych čekal něco víc. Rozhodně ve srovnání s koncem s04 teď nejsem tak napnutej co bude v září. Amy byla na pěst, ale jinak povedený kousek i když to byl trochu doják. I love this man. Me too.

rampage- Pohlaví:

Počet příspěvků: 457
Bodů: 474
Reputace: 2
Datum registrace: 16. 02. 11
Sice ne úplná špička, ale rozhodně důstojné zakončení série. Chvílemi to sice začínalo být dojemné, ale pokaždé to někdo včas zazdil (nejčastěji Howardova matka nebo Sheldon). Trochu mi jen nesedlo, že se po Amyině proslovu na obřadu se po ní pohoršeně ohlédl i Sheldon, zvlášť poté, co sám několikrát demonstroval, že schopnost posoudit, co je v danou chvíli vhodné říct a co ne, mu pořád chybí.
Já rozuměl "Можно полететь", což by odpovídalo překladu "okay to go" z anglických titulků.Kolikokoli napsal:Já si všimla, že říkali "možno poleti" a v titulcích (i eng) bylo "myslíme, že to zvládnete" :D :D :D.
IMHO to zaniklo za Leonardovým "this is it", i když bych řekl, že časový odstup mezi 7 a 5 je trochu kratší (ale ne zase tak krátký jako mezi dvěma po sobě jdoucími čísly).pinny napsal:Všimnul jste si někdo taky, že při odpočtu odletu vynechali číslo 6? Smile Vosem, sjem, pjať ... Nevím jestli to bylo špatným střihem nebo co.

mike2- Znamení:

Pohlaví:
Počet příspěvků: 243
Bodů: 246
Datum registrace: 06. 11. 10
Věk: 39
Nevím, nejsem ruštinářka. Ale vtipné mi to přišlo
. Ostatně jako všechny ty kecy v raketě
.

Kolikokoli- Znamení:

Pohlaví:

mike2 napsal:IMHO to zaniklo za Leonardovým "this is it", i když bych řekl, že časový odstup mezi 7 a 5 je trochu kratší (ale ne zase tak krátký jako mezi dvěma po sobě jdoucími čísly).pinny napsal:Všimnul jste si někdo taky, že při odpočtu odletu vynechali číslo 6? Smile Vosem, sjem, pjať ... Nevím jestli to bylo špatným střihem nebo co.
Pouštěl jsem to schválně několikrát a nebylo tam nic, prostě tu zvukovou stopu buď v tu chvíli vynechali nebo to blbě střihli. Není tam slyšet ani pípnutí.
Pinny- Počet příspěvků: 127
Bodů: 146
no zkouleli to vcelku fajn, bal sem se, ze to bude hruza, ale uslo to:)
Amy nic moc to je fakt, vtipy v raketoplanu dobry.
Ani nevim co mohli udelat lepe, kdyz tam nejak museli vecpat svatbu..
co me dostalo byl otec Bernadet, to je zabijak:D
(Tady máš."Tady máš"? Jsem snad nějaký fotbalový míč?Jako by ten kluk někdy mohl chytit fotbalový balón.) , podle me nejlepsi scenka, jeste k tomu ten jeho vyraz, bomba:D
Amy nic moc to je fakt, vtipy v raketoplanu dobry.
Ani nevim co mohli udelat lepe, kdyz tam nejak museli vecpat svatbu..
co me dostalo byl otec Bernadet, to je zabijak:D
(Tady máš."Tady máš"? Jsem snad nějaký fotbalový míč?Jako by ten kluk někdy mohl chytit fotbalový balón.) , podle me nejlepsi scenka, jeste k tomu ten jeho vyraz, bomba:D

xegiie- Znamení:

Pohlaví:
Počet příspěvků: 275
Bodů: 281
Datum registrace: 19. 12. 11
Věk: 26
Místo: Sebranice
koniec 5 serie a 6 seria
to ze bola svadba znamena ze v 6 serii uvidime podla mna 2 skupiny manzelsky par a ich dejova linia potom skupina ako celok coho sa ja osobne trochu obavam no ale uvidime
5 seria vcelku fajn aj ked si myslim ze cast kedy odchadzali na pol bola lepsia 
lajci14- Počet příspěvků: 5
Bodů: 5
Datum registrace: 19. 02. 12
Strana 2 z 4 •
1, 2, 3, 4 
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: